نکات مهم در مورد انجام آزمایش کلامیدیا

بیماری کلامیدیا از جمله بیماریهای عفونی است که از طریق رابطه جنسی منتقل میشود و در دسته بیماریهای مقاربتی قرار میگیرد. از آنجاییکه بسیاری از علائم کلامیدیا ممکن است تا مدتها مخفی بماند یا علائم آن شبیه به بیماریهای دیگر باشد بهترین راه برای تشخیص ابتلا به این بیماری انجام آزمایش کلامیدیا است. در ادامه این مطلب نکاتی را در مورد آزمایش کلامیدیا بیان میکنیم.
برای آزمایش کلامیدیا از نمونه خون استفاده می شود یا ادرار؟
برای آزمایش کلامیدیا نیازی به نمونه خون نیست، بلکه در آزمایشگاه نمونه ادرار جمع آوری می شود. برای آزمایش کلامیدیا NAA هرگز نیازی به تست حساسیت (پوست)، کشیدن سواب و در آوردن لباس نیست.
آمادگی برای آزمایش کلامیدیا
حداقل یک ساعت قبل از آزمایش باید از ادرار کردن بپرهیزید. نمونه باید از first-catch urine تشکیل شود. first-catch urine همان ۲۰ تا ۳۰ میلی لیتر جریان اولیه ادرار است و نه بیشتر، در غیر این صورت ممکن است نمونه رقیق شود.
به شرکت کنندگان خانم توصیه می شود قبل از تهیه نمونه از پاکسازی ناحیه خروج ادرار بپرهیزند.
ناشتا بودن یا آماده سازی دیگری لازم نیست
چه زمانی باید آزمایش کلامیدیا داد؟
اگر اخیراً تجربه ای داشته اید که فکر می کنید ممکن است شما را در معرض خطر کلامیدیا قرار داده باشد، پزشکان ما توصیه می کنند حداقل ۱ تا ۵ روز پس از آن آزمایش دهید. برای دقیق ترین نتایج ممکن، باید دو هفته پس از قرار گرفتن در معرض کلامیدیا آزمایش دهید.
اگر تحت درمان با کلامیدیا قرار گرفته اید، باید ۲۱ تا ۲۸ روز پس از پایان درمان دوباره آزمایش دهید تا بررسی شود که باکتری از بین رفته است یا خیر.
اگر نتیجه آزمایش گونوره شما مثبت است، باید تست کلامیدیا بدهید. این عفونت ها اغلب همزمان هستند و علائم آن ها بسیار شبیه است.
توجه – از تخفیف ویژه بهره مند شوید
در آزمایشگاه تخصصی دکتر صادقیان، آزمایشات درصورت دریافت کارت عضویت با ده درصد تخفیف ارائه می گردد. مراجعین عزیز می توانند به هنگام اولین مراجعه خود به آزمایشگاه، از آزمایشگاه درخواست کارت عضویت نمایند که تخفیفات در مراجعات بعدی ایشان به صورت مادام العمر اعمال می گردد.
آزمایشگاه تخصصی دکتر صادقیان با برخورداری از تجهیزات و پرسنل مجرب ، قادر به انجام خدمات نمونه گیری در منزل در مشهد می باشد.