انواع مختلف غربالگری جنین و مارکرهای مورد استفاده

غربالگری جنین و مارکرهای مورد استفاده در ان ها در مورد ناهنجاریهای ذیل استفاده می شود:
سندرم داون تریزومی ۲۱ نقص لوله های عصبی باز(NTD) تریزومی ۱۳ تریزومی ۱۸ پره اکلامپسیا slos
انجام غربالگری جنین به دو دوره در سه ماهه اول (هفته دهم تا روز ششم هفته سیزدهم) و در سه ماهه دوم (هفته چهاردهم تا روز ششم هفته بیست و دوم) تقسیم می شود
غربالگری های سه ماهه اول شامل تست DOUBEL و تست combined می باشد
DOUBLE TEST: مارکرهای مورد استفاده در این تست PAPP-A و FREE B.HCG به همراه سن مادر می باشد.
COMBINED TEST: مارکرهای مورد استفاده در این تست PAPP-A و FREE B.HCG به همراه سن مادر و مارکرهای سونوگرافی همچون NT و NB
غربالگری در سه ماهه دوم شامل تست TRIPLEو QUAD می باشد
TRIPLE TEST: مارکرهای مورد استفاده در این تست AFP و T.HCGوUE3 به همراه سن مادر می باشد
QUAD TEST: مارکرهای مورد استفاده در این تست AFP و T.HCG و UE3 و INHIBIN-A به همراه سن مادر می باشد.
توجه – از تخفیف ویژه بهره مند شوید

غربالگری با نرخ تشخیص بالا
۱-SEQUENTIAL INTEGRATED TEST: در این نوع غربالگری ابتدا برای مادر باردار یک آزمایش COMBINED انجام می شود سپس با توجه به عدد ریسک اعلام شده و نظر پزشک و درخواست بیمار آزمایش QUAD انجام شده و در پایان جوابی بر اساس اثر کلیه مارکرها در سه ماهه اول و دوم تحت عنوان INTEGRATED TEST به بیمار داده می شود.
۲-STANDARD OR FULL INTEGRATED TEST: در این تست به دنبال این مطلب هستیم که تنها یک ریسک نهایی به مادر باردار داده شود تا با این کار استرس کمتری متوجه مادر باردار و خانواده او باشد.در این نوع غربالگری برای انجام تست COMBINED و QUAD توسط آزمایشگاه تاریخ تعیین می گردد و مادر باردار در آن تاریخ ها اقدام به نمونه گیری می نماید در نهایت یک رسیک در سه ماهه دوم و قبل از هفته هجدهم به بیمار داده می شود.
۳-SERUM INTEGRATED TEST:در این مدل غربالگری از داده های سونوگرافی استفاده نمی شود و تنها بر پایه مارکرهای بیوشیمیایی و سن مادر اقدام به محاسبه ریسک می شود.این مدل غربالگری در دوقلوها و جاهایی که از امکانات سونوگرافی دقیق برخوردار نیستند مورد استفاده قرار می گیرد.
۴-REFLEX DNA SCREEN:در این نوع غربالگری ابتدا در سه ماهه اول در دو لوله مختلف از مادر نمونه گرفته می شود در لوله اول آزمایشات COMBINED انجام می پذیرد. سپس مواردی که ریسک پایین تر ار ۱ به ۸۰۰ داشته باشند جهت انجام تست CELL FREE DNA کاندید می شوند.این تست با لوله دومی که در سه ماهه اول گرفته شده بود انجام می پذیرد.
۵-CONTINGENT SCREEN:در این نوع غرباگری پس از انجام تست COMBINED و محاسبه ریسک مادران باردار به سه گروه LOW RISK-INTERMEDIATE-HIGH RISK تقسیم می شوند موارد پر خطر مستقیما به آمینیو سنتز معرفی می شوند.موارد بینابین تست اینتگریتد انجام می دهند و موارد کم خطر غربالگری را ادامه نمی دهند.
آزمایشگاه تخصصی دکتر صادقیان، مفتخر به اخذ ایزو ۹۰۰۱ و ایزو ۱۵۱۸۹ انگلستان، تحت نظر دکتر حامد صادقیان، متخصص پاتولوژی سرجیکال و کلینیکال، بالغ بر هزار مورد از آزمایشات مختلف را در زمینه های پاتولوژی، سیتولوژی و میکروبیولوژی، تحت پوشش قرار می دهد.
آزمایشگاه دکتر صادقیان طرف قرارداد بیمه های پایه و اکثر بیمه های مکمل درمان می باشد.
آدرس: مشهد – بلوارامامت – نبش امامت ۳۴ – ساختمان پزشکان امامت
شماره تماس: ۰۵۱-۳۶۰۱۷۸۵۱ و ۰۵۱-۳۶۰۱۷۸۵۲